Välkommen till Gustavsbergs Porslinsfabriks Webshop

Allt porslin som säljs i webshopen är tillverkat i Gustavsbergs Porslinsfabrik, 20 km öster om Stockholm. Produkterna som säljs i webshopen är av förstasortering. Vi uppdaterar ständigt vårt sortiment, så välkommen att titta in då och då.

Vi har mer i vårt sortiment än vad som får plats i webshopen. Önskar du en annan färg eller en produkt som inte finns med här, hör gärna av dig till oss via info@gustavsbergsporslinsfabrik.se så hjälper vi dig. En sortimentlista finns i vår katalog.

Observera att vi oftast tillverkar på beställning och att det därför kan ta upp till 14 arbetsdagar innan du får din leverans. Läs mer på sidan Leveransinformation.

Porslin i andrasortering finns att köpa i vår butik i fabrikens bottenplan. Sortimentet varierar från dag till dag och du kan ringa till butiken för att få besked om tillgång och priser.

Not living in Sweden?

If you live in any other country than Sweden and would like to buy our porcelain, please contact us by e-mail and we will send you a list of retailers.

Leveransinformation och Försäljningsvillkor

I webshopen går det att göra beställningar till adresser inom Sverige. Eftersom vi samarbetar med Klarna måste den som ska faktureras ha ett svenskt personnummer. Kontakta oss via mejl för att betala på annat sätt.

Läs mer om våra villkor

LEVERANSINFORMATION

I webshopen går det att göra beställningar till adresser inom Sverige. Kontakta oss gärna på info@gustavsbergsporslinsfabrik.se om det gäller köp från och/eller leverans till annat land.

Leveransinformation

FÖRSÄLJNINGSVILLKOR

Du beställer genom att klicka på knappen ”Lägg i varukorg” på den vara du önskar och sedan följa instruktionerna i webshopen. Alla beställningar över 1500 kr levereras fraktfritt inom Sverige. Klicka för valet “Fri frakt” i Klarna om det inte kommer upp automatiskt.

Försäljningsvillkor

Vi använder Klarna betalsystem

Med Klarna kan du Betala direkt, Betala senare eller Dela upp din betalning. Kontakta dem ifall du har några frågor.

Mer om Klarna

 

Sidan uppdaterad 2019-08-29