Matservisen Diné är tillbaka!

Ta-da! Nu drar vi upp ridån och välkomnar Diné tillbaka i vårt sortiment.

Diné

Det är vår klassiska M-modell från 1870-talet som drygt 100 år senare blev känd under namnet “Dine”. M-modellen användes även som bas till klassikern ”Blå Blom”.

Tallrikarna är tillverkade i benporslin och har en reliefdekor inspirerad av vinrankor. De finns till att börja med i storlekarna flat 28 cm, flat 24 cm och djup 22 cm. Porslinet kan diskas i maskin och tål mikrovågsugn.

Tallrikarna finns redan idag, fredag 22/2, att köpa hos NK i Stockholm. Övriga återförsäljare har fått information och de kan beställa hem från oss. Vi kommer även att ha dem till försäljning i vår nätbutik. Observera att vi tillverkar på beställning och att vi normalt levererar inom fyra veckor.

Tallrikar i andrasortering säljs i vår butik här i Gustavsberg. Tillgången varierar beroende på hur mycket som beställs i förstasortering.

Vårt pris för förstasortering är 463 kr för Tallrik 28 cm och 408 kr för Tallrik 24 cm och djup 22 cm (inkl. moms). För andrasortering i vår butik är priserna 278 kr respektive 245 kr.

Select your currency
SEK Swedish krona
EUR Euro